Контакт

Печати

Може да нè пронајдете на следниве адреси:

ДИУК КОНСТАН ДООЕЛ

 

Никола Кљусев (поранешна Максим Горки) бр. 16,

1000, Скопје

Р. Македонија

 

Тел.:            +389 2 3298 535
Моб. тел.     +389 75 219 359
Моб. тел.     +389 75 422 276

 

E-mail:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Copyright © 2014. | www.constan.com.mk etoro review