Организација и  учество на саеми/форуми и слични настани на македонски компании  во Германија

Бр.

Настан и број на учесници/компании од Република Македонија

Лице за контакт

Телефонски број

  1.  

Ко-организација и координација на посетата на саемотИФАТ ЕНТЗОРГАво Минхен, Германија (08-12. 05. 2012) за македонските комунални претпријатија во соработка со АДКОМ и Балкан Нет

Лолита Стојановска

+389 2 2461 971

  1.  

Ко-организација и координација на студиското патување за половни комунални возила и градежна машинерија во Австрија и Германија, август, 2011 за македонските комунални претпријатија во соработка со АДКОМ и Балкан Нет

Лолита Стојановска

+389 2 2461 971

  1.  

Ко-организација и координација на посетата на саемотВода Берлин Интернационалво Германија, 02-05 мај, 2011 за македонските комунални претпријатија во соработка со АДКОМ („Здружение за даватели на комунални услуги“) и со Балкан Нет

Лолита Стојановска

+389 2 2461 971

  1.  

Ко-организација и координација на Макеоднскиот економски форум – Минхен, 2004 со 28 македонски компании како учесници

Валентина Нушкова, координатор на ГТЗпроект за промоција на странски директни инвестиции

+389 2 32 15 307

  1.  

Transpo 2003, учество на Мак Лог – Македонска логистичка мрежа на саемот (организација, подготовка на промотивен материјал и логистичка подготовка во врска со учество на саемот)

Петар Бежоски

+389 2 32 92 191

  1.  

Индустриски саем во Хановер, Германија 1995 – 1999, презентација на 5-7 македонски компании во име на ГТЗ и Стопанската комора на Македонија (организација и логистичка подготовка за учество на саемот)

Олаф Хенкер, GTZ

Гоце Лапе, Стопанска комора на Македонија

+49 1718701499
 

  1.  

Саем за автомобилски делови и опрема - Automechanika Франкфурт, Германија 1998 и 2000. Учество на 6 македонски компании од автомобилската индустрија (организација, подготовка на промоција и маркетинг материјали и логистичка подготовка во врска со учество на саемот)

Олаф Хенкер, GTZ

Гоце Лапе, Стопанска комора на Македонија

+49 1718701499

 

Copyright © 2014. | www.constan.com.mk etoro review